Skip to content

Tilaus- ja toimistusehdot

Tilaus- ja toimitusehdot

Toimitustapa ja nouto

Toimitamme sovitun korvauksen mukaisesti asiakkaalle tuotteet puutarhaltamme. Voit valita halutun toimitustavan kohdasta toimitus. Painavissa tilauksissa asiakkaalla on mahdollisuus vastaanottaa tuote/tuotteet siten, että purettuamme ne ovat ne asiakkaan vastuulla ja varastoitavissa. Mikäli valitsin noudon, niin voit noutaa tilaamasi tuotteet heti kun olemme vahvistaneet sinulle, että tuotteet ovat noudettavissa puutarhamme aukioloaikana. Vahvistamme sen sinulle sähköpostilla tai tekstiviestillä tai puhelin soitolla. Aukioloajat näet yhteystiedoistamme. Toimitusalueemme on alle 25 km puutarhaltamme, ellemme toisin sovi. Varmistathan, että olet kertonut oikean toimitusosoitteen. Koitamme soittaa antamaasi numeroon mikäli ovet ovat kiinni. Jos, emme pysty toimittamaan tuotteita perille tai emme saa sinua kiinni niin viemme tavarat puutarhallemme josta voit noutaa ne. Uudesta toimituksesta veloitamme toimitusmaksun hinnastomme mukaisesti.

Maksu

Maksat tuotteet toimitus/nouto hetkellä ellemme ole erikseen sopineet erillistä muuta maksutapaa. Huomaathan, että kun olet jättänyt tilauksen olet sitoutunut ostamaan tilaamasi tuotteet.

Riitatilanne

Mikäli emme pysty toimittamaan sovittuna aikana tai et nouda tuotteita sovittuna aikana raukeaa tilauksesi ja tuotteet palautuvat takaisin myyntiin. Tästä aiheutuu puutarhalle ylimääräisiä kustannuksia. Riitatapaukset pyrimme hoitamaan hyvässä hengessä asiakkaan kanssa. Noudatamme Suomen kuluttajariitalautakunnan suosituksia. (https://www.kuluttajariita.fi/fi/)

Peruutusoikeus

Mikäli päätät peruuttaa tilauksen on se syytä tehdä välittömästi tilauksen jälkeen. Vahvistamme kun olemme saanneet peruutuksen. Näin voimme välttää ylimääräiset kulut.

Tuotteiden tarkastus

Sinulla on oikeus tarkistaa tuote noudettaessa tai tavaran toimituksen yhtedessä.
Tarkista tuotteen laatu ja kunto. Mikäli tuotteessa on vika tällä hetkellä olemme valmiit peruuttamaan tuotteen tai korvaamaan sen uudella tai toisella tuotteella. Tuotehinnan erotuksen otamme huomioon sillä hetkellä. Mikäli huomaat kuitenkin, että tuotteessa on vika ota heti yhteys asiakaspalveluumme.

Yritysasiakas

Yritysasiakkaiden tilauksia toimitamme arkisin, ja toimitukset kannetaan sisälle aulaan/vastaanottotiskille. Toimituksen vastaanotossa on oltava paikalla avaamassa ovi ja ottamassa toimitus vastaan. Kerromme lisää toimituksesta tilauksen yhteydessä.

Hintamuutokset, virheet ja loppuunmyynti

Pidätämme oikeuden virheisiin, hintamuutoksiin tai loppuunmyytyihin tuotteisiin. Kaikista tuotteista ei ole kuvaa saatavilla tai kuvassa voi olla poikkeavuutta tilamaasi tuotteen kanssa. Myös tuotteen ulkonäkö voi poiketa antamamme koon mukaan. Toimimme parhaalla mahdollisella tavalla, että saamme sinulle laadukkaat tuotteet!

Palautusoikeus
Noudatamme kaupanalalla säädettyjä koti- ja etämyyntiä koskevia säännöksiä. Neuvomme tarvittaessa palautusta koskevissa asioissa. Tuotteiden on oltava samassa kunnossa kuin ostohetkellä ja se on palautettava alkuperäisess pakkauksessa. Asiakas vastaa palautuksen mahdollisista toimituskuluista. Elävät kasvit, sipulit, taimet ja juuret tekevät kuitenkin poikkeuksen etämyynnin sääntöihin.